Camasi pentru barbati


Descopera marimea care ti se potriveste!


Masurile din tabelele de mai jos sunt masuri efective ale camasii, nu masurile unui corp. Poti vedea ce masura ti se potriveste masurand o camasa pe care deja o detii.     

   


Gulerul: Masoara intraga lungime a gulerului camasii, dintr-o parte in cealalta, asa cum arata imaginea.

Lungimea manecii incluzand manseta: masoara camasa din partea de sus a bratului pana la terminatia manecii, incluzand si manseta.

Lungimea camasii: masoara camasa in partea din spate, central, de sub guler, pe toata lungimea spatelui, pana la terminatia camasii, conform imaginii din dreapta.

Latimea pieptului: masoara distanta de la punctele inferioare ale cusaturilor manecilor, pe partea din fata a camasii. 

Inaltimea mansetei: masoara inaltimea mansetei in mod vertical, dupa cum arata imaginea.

Latimea in partea de jos: masoara camasa in partea din fata, in zona terminatiei sale, dupa cum arata imaginea.

Latimea spatelui pe cusatura: masoara camasa in partea din spate, la nivelul unde se afla cusatura, asa cum este indicat in imagine.

Perimetrul bustului: Pentru aceasta masuratoare, inchide toti nasturii, intinde camasa pe o suprafata perfect plana, pune centimetrul orizontal si masoara distanta de la punctele inferioare ale cusaturilor manecilor. Dubleaza valoarea centimetrilor obtinuti si determina astfel perimetrul bustului.

Perimetru terminatie: Masoara, cu centimetrul intins orizontal, distanta dintre cusatura din stanga si cea din dreapta de la baza camasii. Dubleaza apoi valoarea obtinuta pentru a afla perimetrul terminatiei.

Lungimea manecii fara manseta: masoara camasa din partea de sus a bratului pana la zona unde incepe manseta, conform imaginii.


Alege marimea care se apropie cel mai mult de valorile masurate.