Ce croiala ti se potriveste?

Daca nu esti sigur ce croiala ti s-ar potrivi pentru un costum de barbati sau pentru un sacou, iata un ghid ce te poate indruma!

Croiala clasica, talia 1

talia 1

Aceasta croiala este potrivita pentru persoanele inalte, cu un corp atletic (putina burta sau deloc) si cu o lungime normala a mainilor. Aceasta croiala este una care urmareste linia corpului, dar permite ca pielea sa respire, datorita lejeritatii miscarilor.

Sacoul talia 1 clasic are o croiala dreapta, usor pe langa corp, iar lungimea acestuia este la aproximativ acelasi nivel cu maneca sacoului atunci cand, cu sacoul imbracat, tineti mainile pe langa corp.


Pantalonul are o croiala dreapta, nu prea larga, pe langa picior, iar tivul se face in functie de inaltimea fiecaruia.
Croiala clasica, talia 1 - Marimi mari si foarte mari

costum barbati talia 1 clasic marimi mari


Costumele talia 1 marimi mari sunt potrivite pentru persoanele inalte solide, cu burta. Aceasta croiala este una mai lejera, care permite ca pielea sa respire, datorita lejeritatii miscarilor.

Sacoul talia 1 clasic are o croiala dreapta, usor pe langa corp, iar lungimea sacoului este putin mai mare decat maneca atunci cand, cu sacoul imbracat, tineti mainile pe langa corp.

Pantalonul are o croiala dreapta, nu prea larga, pe langa picior, iar tivul se face in functie de inaltimea fiecaruia.

Croiala clasica, talia 2talia 2

Aceasta croiala este potrivita pentru persoanele mai scunde, cu o constructie mai masiva, pentru ca reuseste sa mascheze imperfectiunile corporale si pune, totodată, toata tinuta intr-un echilibru general.

Sacoul talia 2 clasic, are o croiala dreapta, dar este putin mai larg decat la talia 1 si este mai scurt. Manecile sunt, de asemenea, mai scurte.

Pantalonul are o croiala dreapta, si este usor mai larg decat cel de la talia 1. Tivul se face in functie de inaltimea fiecaruia.Croiala clasica, talia 2 - Marimi mari si foarte maricostume barbati marimi mari talia 2

Aceasta croiala este potrivita pentru persoanele mai scunde (pana in 1.80 m) solide, cu burta si cu maini nu prea lungi. Aceasta croiala este una mai lejera, care permite ca pielea sa respire, datorita lejeritatii miscarilor.

Sacoul talia 2 clasic are o croiala dreapta, usor pe langa corp, iar lungimea acestuia este aproximativ egala cu maneca sacoului atunci cand, cu sacoul imbracat, tineti mainile pe langa corp.

Pantalonul are o croiala dreapta, nu prea larga, pe langa picior, iar tivul se face in functie de inaltimea fiecaruia.Croiala slim fit (talia 1)slim fit talia 1

Aceasta croiala este potrivita pentru persoanele nu foarte inalte, dar suple, fiind preferata in special de catre publicul tanar, insa nu toate persoanele o pot purta. De obicei, persoanele suple vor alege acest gen de haine pentru a le pune in evidenta formele de invidiat ale corpului.

Sacoul slim fit, talia 1 are o croiala cambrata (mai pe corp), iar lungimea acestuia este aproximativ la acelasi nivel cu maneca sacoului atunci cand, cu sacoul imbracat, tineti mainile pe langa corp.

Pantalonul are o croiala slim, pe linia piciorului, iar tivul se face in functie de inaltimea fiecaruia.


Croiala slim fit, talia 0

slim fit talia 0

Aceasta croiala este potrivita pentru persoanele foarte inalte, dar suple, fiind, de asemenea, preferata in special de catre publicul tanar. De obicei, persoanele suple vor alege acest gen de haine pentru a le pune in evidenta formele de invidiat ale corpului.

 

Sacoul slim fit, talia 0, are o croiala cambrata (mai pe corp) și are manecile mai lungi decat sacoul slim fit talia 1.

Pantalonul are o croiala slim, pe linia piciorului si este mai lung decat cel de la talia 1 slim fit. Tivul se face in functie de inaltimea fiecaruia.

Croiala slim fit, talia 1 - Marimi maricostum barbati slim fit marimi mari

Acest costum poate fi purtat de persoanele nu foarte inalte, mai solide (care au putina burta).

Sacoul slim fit, talia 1, are o croiala cambrata (mai pe corp) si are lungimea aproximativ la acelasi nivel cu maneca sacoului atunci cand, cu sacoul imbracat, tineti mainile pe langa corp.

Pantalonul are o croiala slim, pe linia piciorului, dar nu foarte stramt. Tivul se face in functie de inaltimea fiecaruia.