Ce croială ți se potrivește?

Dacă nu ești sigur ce croială ți s-ar potrivi pentru un costum de bărbați sau pentru un sacou, iată un ghid ce te poate îndruma!

Croiala clasică, talia 1

talia 1

Această croială este potrivită pentru persoanele înalte, cu un corp atletic (puțină burtă sau deloc) și cu o lungime normală a mâinilor. Această croială este una care urmărește linia corpului, dar permite ca pielea să respire, datorită lejerității mișcărilor.

Sacoul talia 1 clasic are o croială dreaptă, ușor pe lângă corp, iar lungimea acestuia este la aproximativ același nivel cu mâneca sacoului atunci când, cu sacoul îmbrăcat, țineți mâinile pe lângă corp.


Pantalonul are o croială dreaptă, nu prea largă, pe lângă picior, iar tivul se face în funcție de înălțimea fiecăruia.
Croiala clasică, talia 2talia 2

Această croială este potrivită pentru persoanele mai scunde, cu o constructie mai masivă, pentru că reușește să mascheze imperfecțiunile corporale și pune, totodată, toată ținuta într-un echilibru general.

Sacoul talia 2 clasic, are o croială dreaptă, dar este puțin mai larg decât la talia 1 și este mai scurt. Mânecile sunt, de asemenea, mai scurte.

Pantalonul are o croială dreapta, și este ușor mai larg decât cel de la talia 1. Tivul se face în funcție de înălțimea fiecăruia.

Croiala slim fit (talia 1)slim fit talia 1

Această croială este potrivită pentru persoanele nu foarte înalte, dar suple, fiind preferată în special de către publicul tânăr, însă nu toate persoanele o pot purta. De obicei, persoanele suple vor alege acest gen de haine pentru a le pune în evidență formele de invidiat ale corpului.

Sacoul slim fit, talia 1 are o croială cambrată (mai pe corp), iar lungimea acestuia este aproximativ la acelasi nivel cu mâneca sacoului atunci când, cu sacoul îmbrăcat, țineți mâinile pe lângă corp.

Pantalonul are o croială slim, pe linia piciorului, iar tivul se face în funcție de înălțimea fiecăruia.
Croiala slim fit, talia 0

slim fit talia 0

Această croială este potrivită pentru persoanele foarte înalte, dar suple, fiind, de asemenea, preferată în special de către publicul tânăr. De obicei, persoanele suple vor alege acest gen de haine pentru a le pune în evidență formele de invidiat ale corpului.

 

Sacoul slim fit, talia 0, are o croială cambrată (mai pe corp) și are mânecile mai lungi decât sacoul slim fit talia 1.

Pantalonul are o croială slim, pe linia piciorului și este mai lung decât cel de la talia 1 slim fit. Tivul se face în funcție de înălțimea fiecăruia.