Transport si retururi

VANDRE (vandre.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

România

  • Curier, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 399,00 RON   →   20,00 RON
    400,00 RON sau peste   →   0,00 RON


Ce condiții trebuie să îndeplinească produsul returnat?

Returul se poate efectua în termen de 14 zile calendaristice de la momentul primirii produsului. Returul va fi acceptat dacă produsul este în aceeași stare în care a fost livrat, nepurtat, fără pete, fără urme de uzură sau rupturi și este complet, inclusiv cu accesorii. Îți recomandăm să probezi produsele fără îndepărtarea etichetei detașabile. Trebuie să mai știi că returul produsului fără eticheta de compoziție nu poate fi acceptat. Produsele trebuie predate integral curierului, exact cum au fost primite. Gândește-te că următorul client se poate îndrăgosti chiar de produsul returnat de tine. 


Returul se poate realiza prin curier rapid (taxele vor fi suportate de client) sau prin prezentarea la magazinul nostru fizic (Bulevardul Tomis 98, Constanța).

Tranzactiile cu cardul online

Anularea tranzactiei cu cardul: dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Rambursarea tranzactiei cu cardul: Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.