Livrare si retur

VANDRE (vandre.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Curier rapid - DPD, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 700,00 RON   →   30,00 RON
    700,00 RON sau peste   →   0,00 RON


Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Returul se poate efectua in termen de 14 zile calendaristice de la momentul primirii produsului. Returul va fi acceptat daca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Trebuie sa mai stii ca returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat. Produsele trebuie predate integral curierului, exact cum au fost primite. Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine. 


Returul se poate realiza prin curier rapid (taxele vor fi suportate de client) sau prin prezentarea la magazinul nostru fizic (Bulevardul Tomis 98, Constanța).


Tranzactiile cu cardul online

Anularea tranzactiei cu cardul: dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Rambursarea tranzactiei cu cardul: Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.