Marimi Femei

Imbracaminte de femei


Descopera marimea care ti se potriveste!Nu ai nevoie decat de un metru de croitorie! Chiar daca este mai usor sa-ti ia altcineva masuratorile, o poti face si singura. Asaza-te in fata unei oglinzi si pozitioneaza centimetrul corect.

In mod ideal, ar trebui sa iti iei masuratorile purtand doar lenjeria intima. Centimetrul nu ar trebui să fie nici prea lejer, nici prea strans, trebuie doar sa-l infasori in jurul corpului. Ar trebui sa poti pune un deget în spatele lui, dar nu mai mult.

Bust: masoara circumferinta bustului. Pune un capat al centimetrului in cea mai mare parte a bustului, infasoara-l in jurul corpului pe sub axile si inapoi in fata pentru a obtine masurarea.

Talie: masoara circumferinta taliei. Inconjoara talia (la fel ca o centura) in zona situata deasupra ombilicului si sub coaste. Daca te apleci spre lateral, indoitura care se formeaza este talia ta naturala. Opteaza pentru o pozitie lejera, fara sa-ti tragi stomacul, pentru obtine o masuratoare corecta.

Sold: masoara circumferinta soldurilor. Incepe la un sold si infasoara centimetrul in jurul tau, continua in jurul celuilalt sold si inapoi spre locul unde ai inceput. Asigura-te ca centimetrul este peste zona cea mai mare a feselor.

Lungimea manecii: masora din partea de sus a bratului (gaseste osul umarului / partea superioara a bratului) la incheietura mainii (gaseste osul de la incheietura mainii).

Grosimea bratului: masoara circumferinta bratului. Infasoara banda in jurul celei mai late parti a bratului superior din fata in spate si in jurul punctului de start.

Latimea spatelui: se masoara orizontal, de la o incheietura a bratului la cealalta.


Alege marimea care se apropie cel mai mult de valorile masurate.