Pantaloni de costum pentru barbati

Descopera marimea care ti se potriveste!


Masurile din tabelele de marimi sunt masuri efective ale pantalonului, nu masurile unui corp. Poti vedea ce masura ti se potriveste masurand un pantalon de costum pe care deja il detii. Nu ai nevoie decat de un metru de croitorie! 


Pantaloni

Talia pantalonului: intinde pantalonul pe o suprafata plana si masoara zona marcata cu litera "J", de la stanga la dreapta. Este vorba de zona cea mai de sus a pantalonului, destinata curelei.

Sold: masoara pantalonul in zona bazinului, conform imaginii. Ai grija ca pantalonul sa fie bine intins cand realizezi masuratoarea.

Latimea piciorului: intinde bine unul dintre picioarele pantalonului si masoara distanta dintre intersectia cusaturilor dintre picioare si marginea pantalonului, conform imaginii.

Latimea pantalonului la terminatie: masoara partea de jos a piciorului, asa cum arata imaginea.

Inaltime talie fata: masoara pantalonul in zona fermoarului, incepand de sub zona curelei pana la terminatia pantalonului dintre picioare.

Lungimea pantalonului: masoara intreaga lungime a unui picior al pantalonului, incluzand si zona destinata curelei, conform imaginii.Alege marimea care se apropie cel mai mult de valorile masurate.